Terkejut rupa wajah berubah setelah 3 minggu PKP

Posted by aisyahalis 12/05/2020 0 Comment(s)

Selama ni Nur perati je suami asyik terjeling² tgk kulit jiran ni lawa ploles gitu. Sambil perli² kulit isteri dia yang jerawat penuh.. kusam tak bermaya, berminyak!! Isteri mane tak down kan.

Biler suami decide untuk bekerja & duduk di Singapore sepanjang PKP,  Nur nekad cuba 1 produk yang lulus KKM. Testimoni berjaya pun memang dah belambak. Nur yakin produk ni mampu ubah penampilan nye. 

Minggu pertama jerawat makin kecut, takde kuar jerawat nanah lagi. Konpiden level bertambah bile parut² peta kat muke makin pudar dan pudar. 

Nak masuk minggu ketiga. Mase sidai baju terkejut kak sebelah tengok kulit nur makin cantik, kusam dah tukar jadi berseri. Jerawat yang penuh dh pupus. Kulit nampak licin bak sutera. 

Kalau jiran sebelah dah terkejut ape pulak reaksi suami nur kan. Kite tunggu lepas sempadan Malaysia - Singapore bukak utk reaksi suami Nur.  Alhamdulillah Nur sekarang lebih yakin dengan penampilan nya. Kecantikan perlukan komitmen bukan keajaiban. Jangan frust tau !! Yanalis Signature Skincare kan ade. 

 

Jangan lupa, Hari Raya Sales masih onz tau! Cepat dapatkan set Exclusive Yanalis sebelum stoks habis! 

Dengar-dengar, dapat FREE GIFT Foundation Yanalis yang glowing² dan juga kos postage percuma tau !!

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui WhatsApp (+60197603899) atau Email kami di sales@yanalis.com . 

Leave a Comment