Makeup Remover YSS

-13% Makeup Remover YSS

Hubungi Kami

Jika terdapat sebarang pertanyaan atau masalah untuk membuat tempahan / pembelian di website ini, boleh terus hubungi hotline di talian: +6011-2897-0697 (SMS/Whatsapp)

MAKEUP REMOVER



Absolute Makeup Remover

  • Membersihkan mekap waterproof tanpa rasa berminyak 
  • Formula lembut dr extract timun tanpa alkohol
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Mengandungi Hazel Seed Oil yg berfungsi sebagai bahan pelembab dan sgt sesuai utk semua jenis kulit tmsuk kulit sensitif.
  • Membuatkan kulit menjadi lebih segar dan bersih.


The Best makeup remover ever 


Tau tak apa kelebihan dia?


YSS makeup remover adalah gabungan air dan minyak kacang hazel  yang membantu melindungi dan menjaga keliling mata dari timbulnya oil seed.... 


Perasan x ada bijik bijik area mata tu... Awak ada cuci makeup dgn pencuci mekap yg btul? Ke pkai tarik tarik je mascara yg lekat di bulu mata? Jgn wat gitu tau... 


YSS mekap remover ni bukan sahaja mampu menanggalkan kotoran dan mekap tapi pd masa yang sama dapat menegangkan dan meremajakan kulit terutama di sekeliling mata. Jadi mata akan kelihatan segar dan muda.


Please take note ye ladiess, kulit kawasan mata adalah kulit yg paling nipis dan sensitif.. Bukan itu sahaja, kulit kawasan mata juga adalah kawasan wajib wuduk. Pastikan tiada eyeshadow eyeliner dan segala jenis mekap di kawasan tu sebelum anda berwuduk.


*************************

BERMINAT UNTUK DAPATKAN MAKE UP REMOVER YANALIS INI?
KLIK BUTTON HIJAU DI BAWAH INI:
 


Call/Whatsapp: 01128970697 | Link WhatsApp

Atau Copy kemudian Paste di browser anda link wasap berikut:

http://www.wasap.my/601128970697/Nak+Info+MakeUp+Remover+YSS

Facebook: @YanalisOfficial

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Penghantaran Percuma

Kos penghantaran adalah PERCUMA menggunakan PosLaju ke Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

  • Views: 19178
  • Product Code: YSS 011
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
This offers ends in:
  • RM40.00
  • RM35.00
  • Ex Tax: RM35.00

Tags: Makeup Remover YSS

Uolss salah seorang yang ada masalah jerawat teruk? Uolss tidak berseorangan.. Dah kenal p..
RM70.00 RM60.00
 Mempunyai 2 pilihan warna yg di ciptakan khas utk kulit wanita asia yg begitu sesuai dgn kulit..
RM70.00 RM60.00
Produk terbaru dari Yanalis Signature Skincare ini memang sungguh menakjubkan dan menjadi pilihan pa..
RM80.00 RM70.00
MAKEUP REMOVERAbsolute Makeup RemoverMembersihkan mekap waterproof tanpa rasa berminyak Formula..
RM40.00 RM35.00
"... Akan keluar dari perut lebah, cecair beraneka warna. Padanya ada penawar yang akan menyembuhkan..
RM190.00 RM150.00
Berkhasiat untuk memberikan nutrisi pada kulit sehingga dapat mencegah penuaan. Wajah terlihat lebih..
RM69.00 RM60.00