Sekitar Acara Carousell Live Di Johor

Posted by pengurus 17/12/2017 0 Comment(s)

Sekitar Acara Carousell Live Di Johor

 

Alhamdulillah usai sudah acara Carousell Live kat Johor semalam. Awal-awal hari sis dah bersiap sedia untuk menghadapi serbuan orang yang dijangka ramai akan hadir di event tersebut. Sis dengan agen2 yang lain ada buka booth jualan kat event carousell ni. Mana yang hadir semalam, singgah dan tegur dengan agen-agen Yanalis semalam, sis nak ucapkan terima kasih banyak-banyak.

 

 

Oh ye.. Event Carousell ni menghimpunkan jenama-jenama local dan peniaga-peniaga dalam talian yang pernah menggunakan apps Carousell ni sebagai medium pemasaran dan jualan. So, ada banyak barang seperti pakaian, produk-produk kecantikan yang lain, gadget dan lain-lain.

 

 

Syukur juga sebab walaupun dah sekian lama tak masuk iklan di radio, masih ramai yang mengenali brand Yanalis Signature Skincare ni. Ye la kan.. Produk bebas bahan kimia, testimoni beratus, lulus KKM lagi. Semoga Yanalis akan terus mendapat tempat di hati uols..

 

Sis taknak cerita panjang, sekadar nak berkongsi sikit gambar event semalam kat Kilang Bateri. Walaupun suasana agak bahang dengan kehadiran ramai pengunjung, namun sis tetap bersemangat tau. Siapa yang datang semalam, ada dapat special offer kan? Haa.. Offer tu tak dapat kat mana-mana selain di event semalam je ok.. 

 

 

 

 

 

Gambar-gambar ni pun sis sempat snap waktu awal-awal event start. Lepas tu tak menang tangan melayan customer yang singgah ke booth kami. Tengoklah.. Kalau ada next event yang Yanalis join, sis akan update kat blog sis ni k.

 

Jangan lupa untuk tinjau-tinjau web sis ni. Kot ada produk yang berkenan. Sekarang ni hot item yang macam pisang goreng panas ialah Set Exclusive Yanalis sebab jimat dan tahan lama serta serum EGF essence. Serum ni kalau uols guna konsisten seminggu, uols akan rasa pipi tegang, pejal-pejal gitu tau.

 

Nanti ada update, sis akan share lagi ok...

Leave a Comment