[Panas] Yanalis Skincare Bahaya! Betul Ke?

Posted by pengurus 13/03/2018 1 Comment(s)

Hai korang.. Mesti korang terkejut baca entry kali ni kan. Mula-mula macam berat hati nak tulis sebab sis rasa benda ni xde masalah ape pun. Cuma bila tengok banyak kali carian keyword "Yanalis Skincare Bahaya" ni berulang kali kat google, terdetik jugalah di hati untuk menaip walaupun sekarang dah masuk jam 3 pagi.

 

Yanalis Skincare Bahaya! Betul Ke?

Yanalis Skincare Bahaya?

 

 

Haa.. Cuba korang tengok tu. Bila taip je keyword Yanalis Skincare, dia suggest 2 keyword iaitu yanalis skincare bahaya dan yanalis skincare review. Berdasarkan pengalaman sis yang terseberapa dalam dunia carian keyword di google, ini menandakan banyak orang yang cuba mendapatkan info sama ada produk skincare jenama Yanalis ni bahaya atau selamat untuk digunakan.

 

Jadi, mereka-mereka ini cubalah men'Google" keyword tersebut. So, korang ada jumpa tak mana-mana artikel yang menulis bahayanya Yanalis Skincare ni? Alhamdulillah, memang takde uolss.. Sebab apa? Sebab produk Yanalis ni ada kelulusan KKM. Sis jamin uols boleh guna tanpa was-was sebab produk kita bebas kimia yang merbahaya.

 

No KKM Bagi Set Produk Yanalis Skincare

 

 

Sis rasa syukur juga sebab dalam 3 tahun Yanalis bertapak secara rasmi di pasaran, produk ini takde lagi komplen sampai masuk berita or viral macam sesetengah produk. Sis cuba commit untuk berikan produk dan servis yang terbaik untuk pelanggan sis.

 

 

 

 

 

Sis juga buka peluang kepada para pelanggan yang telah mencuba Yanalis Skincare ni, selain menjadi pengguna, uols boleh juga menjadi agen dropship Yanalis tanpa perlu simpan stok. Kerja uols cuma buat promosi di blog uols, laman iklan percuma macam Mudah.my, Shoppe, Lelong dan sebagainya. Kemudian, jika ada order, uols submit je ke staff HQ Yanalis order tersebut.

 

Oh ye.. Untuk info tambahan, kita dah perbaharui formulasi toner kita. Uols boleh baca mengenai toner terbaru Yanalis tu di sini Yanalis Bakal Perkenalkan Toner Dengan Formulasi Terbaru Dengan Kesan Lebih Baik Dan Bau Lebih Harum

 

Jika uols ada sebarang persoalan atau teringin nak mencuba set penjagaan muka Yanalis Skincare ni, uols klik je mana-mana butang pink yang uols nampak dalam blog ni. Jangan lupa perkenalkan diri dulu ye. Salam Sayang dari Sis...

 

Hazean Hazumi >> Carilah nama ni kat fesbuk.

1 Comment(s)

Yana:
28/04/2018, 12:23:57 PM
Reply

Salam nak tanye. Mana nak beli yanalis produk di jb? Terima kasih

Kak Yan:
22/09/2018, 05:02:36 AM

Hai Yana... bole terus wasap akak kat link atas tu untuk order Yanalis tak kira kat mana pun awak berada.. ^_^ http://yss1.wasap.my

Leave a Comment