Orang Komplen Muka Awak Berjerawat?

Posted by pengurus 11/12/2017 0 Comment(s)

Orang Komplen Muka Awak Berjerawat?

 

》》Wajah awak kusam & byk jerawat la...《《

 

Yup!! Memang x dinafikan hampir 65% wanita mahupun gadis mengalami masalah kulit muka. Dah guna macam2 produk tp masih lagi berjerawat, berjeragat, kusam, alami bintik2 hitam, tona kulit tidak sekata dan macam2 lagi lah!!

 

Disebabkan wajah yang bermasalah ini ramai yg tidak berkeyakinan untuk berada di khayalak ramai seperti di shopping centre atau pasar malam.. Pasaipa?? Sebab malu menguasai diri. Betui dak? Tibe-tibe jadi loghat utagha...

 

Meh sis nak share hari ni Foundation dari Yanalis Signature Skincare yang mempunyai kelulusan KKM ni.


Apakah kehebatan dan Khasiatnya?


✔     bukan sahaja sebagai bedak asas tapi Bb Foundation ini mampu merawat kulit agar lebih cantik (sambil pakai sambil rawat)
lagi berpeluh lagi bertambah glowing
makin awet muda
wajah tampil lebih muda & bercahaya
mampu menutup cela pada wajah
kulit lebih tegang & anjal
melindungi ketidaksempurnaan kulit
melindungi dari sinaran matahari sbb ade spf 15
sangat sangat ringan & tidak melekit
mesra solat

 

Malu nak keluar rumah? Sebab kulit wajah penuh dengan jerawat dan parut? Kini anda tidak perlu risau lagi. InshaAllah dengan adanya Luminous Bb Foundation dari YSS ini pasti akan membuatkan anda berasa lebih yakin bertemu orang ramai kerana ia mampu menutupi semua cela, parut & jerawat dengan sempurna. Malah ia akan merawat kulit anda dengan perlahan2.

Eh2 dalam botol tu ape? Yang chomel tu?

 

 

Ha...tu nak habaq mai.. tu EGF ESSENCE. Serum berhantu tu pakai sekali konpem jatuh hati tros. Elok untuk rawatan segala masalah kulit. Pasal ape sis rekemen sangat?sbb kulit sis ni sensitif nye aduhai...tapi biler dapat sentuhan serum ni macam magik selembut sutera dia belai kulit sis. Baru 3 hari pakai dah rase lembut sangat kulit sis.

 

Jadi tunggu apa lagi.. Boleh shopping online produk-produk ni kat web sis ni.. Luminous BB Foundation & SERUM EGF ESSENCE sekarang. Luminous BB Foundation ni ada dalam bentuk trial tau.. ^_^

 

 

Leave a Comment