Lelaki Boleh Guna Yanalis Skincare?

Posted by pengurus 18/01/2018 0 Comment(s)

Harini bila cerita bab penjagaan muka, ramai orang ingat penjagaan ni hanya tertumpu pada golongan gugurls je. Jika uolss anda mindset macam ni, tak salah pun. Sebab kita sebagai gugurl pun memang sukakan kecantikan dan kebersihan.

 

Lelaki Boleh Guna Yanalis Skincare?

 

Tapi uols kena tahu, lelaki zaman sekarang pun dah pandai jaga penampilan diri tau. Biasanya golongan ni di panggil lelaki metroseksual. Jangan salah anggap bila seseorang lelaki tu mula mencari skincare untuk penjagaan muka dorang. Bukanlah bermakna lelaki lembut sahaja yang mementingkan penjagaan muka, lelaki zaman sekarang yang bekerjaya dan berkarier sememangnya pentingkan penjagaan muka lagi-lagi mereka yang bekerja dalam bidang sales, bekerja di pejabat, atau servis.

 

 

Jadi, disebabkan hal ini, ada ramai yang mencari di google, adakah produk Yanalis Signature Skincare ni sesuai untuk lelaki. Malah ada juga isteri yang wasap sis, tanya boleh tak suami dia guna sekali set skincare yang dia beli tu. Hehe.. Sis memang respect kat wife yang macam ni sebab tak pentingkan diri sendiri. Bukan dia je yang nak muka bersih, malah nak si suami pun muka bersih.

 

 

Yups.. Yanalis Skincare ni memang sesuai untuk golongan lelaki juga. Bukan hanya perempuan. Sis ada beberapa klien lelaki yang memang menjadi pengguna setia Yanalis. Sebab apa? Antara sebabnya, Yanalis skincare ni lembut untuk kulit. Formulasinya juga mendapat kelulusan KKM. Jadi, uolss boleh gunakan dengan yakin tanpa was-was. In fact, remaja pun boleh guna uolss.. Cuma sis sarankan kalau remaja tu, sebaiknya berumur 16 tahun ke atas.

 

 

Untuk uolss kaum Adam, jangan risau. Uolss boleh gunakan Yanalis Skincare ni sebagai produk penjagaan muka uolss. Selain set skincare, kita ada juga serum EGF yang boleh buat kulit muka uols nampak lebih shining lepas gunakan produk yanalis secara konsisten. Sis share sikit beberapa testimoni dari golongan lelaki yang menggunakan set skincare yanalis ni..

 

 

testimoni lelaki guna skincare yanalis

 

testimonial yanalis skincare lelaki

 

 

 

 

Selain membantu kulit muka menjadi bersih, Yanalis akan membantu kulit uols akan nampak lebih glowing dan cerah. Bila muka da bersih, pastinya keyakinan diri akan bertambah. Betul kan? Oh ye.. Sis cerita sikitlah mengenai skincare yanalis ni.

 

Dalam 1 set, kita ada 4 jenis barang iaitu:

 

- Facial Foam (Pembersih Muka)

- Toner (Penyegar)

- Day Cream (Krim Siang)

- Night Cream (Krim Malam)

 

Jika uols baru nak guna, boleh follow step ni sebagai langkah penggunaan yanalis signature skincare yang betul:

 

1. Cuci muka dan kawasan leher menggunakan FACIAL FOAM secara merata. (hanya sedikit  2-3 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

 

2. Bilas muka dan kawasan leher secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Cukup dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu supaya tidak terlalu basah berair.

 

3. Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION di atas kapas muka (jika baru mula guna tabita, digalakkan basah kn sedikit kapas tersebut) dan sapu secara perlahan-lahan di kawasan muka termasuk leher. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan disental atau ditenyeh secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

 

4. Seterusnya, sapukan (apply) pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari ke seluruh wajah dan leher semasa muka masih dalam keadaan lembab. 

 

Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari. Ingat ye..

 

Notes ::
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION  hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

 

PERHATIAN:
Elakkan pakai sebarang bedak atau mekap sepanjang 1 bulan pertama guna Yanalis Skincare bagi mendapat hasil yg terbaik. (Kadang-kadang ada lelaki yang suka kenakan bedak atau mekap kat muka dorang..)

 

Oh ye.. Sebelum sis lupa.. Untuk set skincare ni, kita ada 3 jenis set. Perbezaan ketiga set ni, selain dari segi packaging ianya cuma berbeza dari segi tempoh penggunaan dan harga. Sila rujuk berikut:
 
 
Set Tester RM70 (Tempoh penggunaan 2-3 Minggu)
- Biasanya set ni dibeli oleh mereka yang nak standby stok untuk travel. 
- Juga dibeli oleh mereka yang baru nak cuba- cuba guna Yanalis Signatue Skincare ni.
 
 
 
Set Trial RM120 (Tempoh penggunaan 3-5 Minggu)
- Isipadu lebih banyak dari set tester.
- Biasa dibeli oleh mereka yang baru-baru nak cuba yanalis skincare dan juga untuk anak-anak yang masih bersekolah atau di kolej.
 
 
 
 
 
Set Exclusive RM300 (Tempoh penggunaan 3-5 Bulan)
- Set paling besar, exclusive dan berbaloi.
- Sebab isi kandungan lebih banyak dan tahan lebih lama.
- Lebih jimat. Jika dah serasi guna set trial atau tester, sebaiknya grab terus set exclusive ni.
- Besar gedabak packaging dia... Sesuai juga untuk dibuat sebagai hadiah hantaran perkahwinan.
 
 
 
 
Uolss jangan gelabah bila tengok harga.. Cuba uolss kira balik, kemudian bahagikan dengan berapa bulan yang uolss boleh guna. So memang jimat. Confirm. Uolss kena follow page official Yanalis sebab ada masanya sis buat offer diskaun, memang ramai akan grab.
 
 
Selain set skincare ni, Yanalis juga ada produk kesihatan seperti Zanjibayl Extract (bagus untuk korang turunkan kolestrol dalam badan) dan Propolis Active Yanalis (banyak pesakit buasir dapatkan propolis ni).
 
 
Jika berminat untuk dapatkan produk skincare Yanalis, uolss boleh terus wasap sis kat link berikut. Uols cuma perlu tekan (hanya jika guna smartphone), dan akan terus ke wasap sis tanpa perlu uolss save no sis terlebih dahulu:
 
 

Leave a Comment