Terbaik! Deen Assalam Cover Versi Reggae

Posted by pengurus 02/09/2018 1 Comment(s)

Hai korang! Tengah akak bosan2 cari idea nak menulis ape, akak pun scroll la lagu2 kat youtube. Sekarang ni kan tengah viral lagu-lagu selawat yang di bawa oleh group Sabyan dari Indonesia. Akak minat betul dengan vokalis dia tu. Nissa nama dia kan. Alahai.. Comel sangat2.

 

So tengah-tengah layan youtube, tiba2 nampak lagu Deen Assalam versi Reggae. Ada banyak akak jumpa. Tapi, dalam banyak-banyak tu, akak paling suka Deen Assalam versi Reggae ala Bob Marley dari channel 3way Asiska

 

Rentak raggae yang dorang bawak memang superb. Kalau korang memang suka lagu-lagu Nissa Sabyan dalam versi dan rentak yang lain, akak cadangkan korang layan muzik video 3way Asiska ni ok. Semoga korang pun akan setuju dengan akak yang versi reggae untuk lagu Deen Assalam yang doerang bawak memang terbaik.. Jangan lupa subscribe channel tu.. Banyak lagi lagu yang best dorang bawak...

 

1 Comment(s)

Zeenadzirah:
21/09/2018, 07:59:43 PM
Reply

Wah.. lagu Deen Assalam versi reggae! Suka.. suka! Rancak lagu ni... best

Leave a Comment